Haberler

Makedonların Milli Günü

Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Melpomeni Korneti, Ülkesinin Bağımsızlık Günü Nedeniyle Bir Resepsiyon Verdi.geceye Makedonya'da Çekilen "Elveda Rumeli" Dizisinin Oyuncuları da Katıldı.

Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Melpomeni Korneti, ülkesinin bağımsızlık günü nedeniyle bir resepsiyon verdi.Geceye Makedonya’da çekilen “Elveda Rumeli” dizisinin oyuncuları da katıldı.

MAKEDONYA’nın bağımsızlık günü, Swiss Otel’de düzenlenen bir resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona Büyükelçi Melpomeni Korneti, ev sahipliği yaptı. Geceye AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış, TBMM Eski Başkanı Hikmet Çetin, çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve askeri yetkilinin yanı sıra çekimleri Makedonya’da sürdürülen “Elveda Rumeli” dizisinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ ve dizi oyuncularından Tolga Sayışman ile Mahir İpek de katıldı.

Reyhan Görbil’in konseri

Açık büfede zengin bir yemek mönüsünün servis edildiği gece, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Reyhan Görbil’in piyano eşliğinde verdiği konserle renklendi. Görbil, davetlilere müzik ziyafeti sundu. Konser sonunda konuşma yapmak için sahneye çıkan Büyükelçi Korneti, katıldıkları için tüm davetlilere teşekkür ederken, dizi ekibine de plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title