Haberler

Makedon Kulesi'nin Tadilat Çalışmaları Sürüyor

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, temizlik çalışması yapılan Makedon Kulesi ve tadilat çalışmaları devam eden Sokullu Hamamı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, temizlik çalışması yapılan Makedon Kulesi ve tadilat çalışmaları devam eden Sokullu Hamamı'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Dursun Ali Şahin, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Tarih ve kültür şehri Edirne'de tarihi eserleri korumak en büyük görevlerimizden birisi. Daha önceki yıllarda çalışması yapılan ve turizme açılan Makedon Kulesi çevresi son yıllarda oldukça bakımsız ve çevresi otlarla kaplanmıştı. Bu alanda temizleme çalışmaları yaptık. Ayrıca Sokullu Hamamı'nın köşe duvarlarında yola taşlar dökülüyordu. Can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan burada tadilat çalışmalarını başlattık ve etrafında gerekli güvenlik önlemlerini aldık" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title