Haberler

Makamda Değil Sokakta Belediyecilik

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın mahalle gezileri kapsamında Topçular mahallesinde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın mahalle gezileri kapsamında Topçular mahallesinde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın göreve başladığı günden beri büyük bir önem vererek sürdürdüğü mahalle gezileri devam ediyor. İzmit Belediyesi'nin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı mahalle gezileri çerçevesinde geçtiğimiz yıl belediye yönetiminin 104 gününü mahallelerde geçtiği öğrenildi. Haftada en az 2 gün yapılan mahalle gezileri sayesinde sorunların çözümünün de kolaylaştığı kaydedildi.

En son Topçular mahallesinde gerçekleştirilen mahalle gezisine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri katıldı. Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar da inceleme gezisi sırasında hazır bulundu. Cadde ve sokakları dolaşan, kursları ziyaret eden İzmit Belediye Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, eksikleri tek tek yerinde görerek tespit ettiler. İzmit Belediye Başkan Vekili Bulut, belediyeciliği Belsa'da makamda oturarak değil halkın arasında yaptıklarını belirterek, "Belediye Başkanımız bizlere her zaman 'Halkı ayağımıza getirmeyeceğiz, Bizler vatandaşın ayağına gideceğiz' diyor. Başkanımızın gösterdiği bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftanın en az 2 günü mahalle inceleme gezileri düzenliyoruz. Bu gezilerin de büyük yararını görüyoruz" dedi.

Topçular Mahalle Muhtarı Yazar da, İzmit Belediyesi yönetimini sık sık aralarında görmekten mutlu olduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title