Haberler

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Vezir Parmağı' Filminin Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül'ün hamal rolünde olacağı ve aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı 'Vezir Parmağı' filmi fragmanı yayınlandı. Gülben Ergen ve Nuri Alço'nun da yer aldığı filmin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Ocak ayının sonlarına doğru vizyona girecek olan Vezir Parmağı filminin fragmanı ortaya çıktı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde, Osmanlı İmparatorluğu'nda ülkenin dört bir yanından savaşa giden askerlere hamallık yapan 5 ayrı kültürden insanın hikayesi anlatılıyor.

MAHSUN KIRMIZGÜL'ÜN EN KALABALIK FİLMİ

Çekimleri İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri, Aksaray'da gerçekleşen ve 150 kişilik teknik ekibin yanı sıra aynı anda 64 kişilik ana oyuncuların olduğu kalabalık sahnelerin bulunduğu film, Mahsun Kırmızıgül'ün en kalabalık kadrosu olma özelliğini taşıyor. Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı filmin başrolünü üstlenirken, kendisine Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Peker Açıkalın, Levent Sülün, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço, Hayrettin Karaoğuz, Yasemin Yalçın, Gülben Ergen, Ece Uslu, Fatoş Seymen gibi isimlerden oluşan oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

BEŞ HAMALIN TRAJİKOMİK HİKAYESİ

Beş farklı kültüre ve coğrafyaya ait hamalların savaşa gittiklerini zannederken bambaşka bir maceranın içine düşmelerini konu alan filmde 'Hamdullah' isimli bir hamala can verecek olan Kırmızıgül; aşk, dram ve komedi barındıran bir hikayeyle, izleyiciye bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak.

Vezir Parmağı filmi 25 Ocak 2017'de vizyonda olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Gülben Ergen Nuri Alço TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title