Haberler

Mahsun Kırmızıgül'ün Nasıl Ünlü Olduğuna Dair Bomba Dedikodu

Güncelleme:

Spiker Tahir Sarıkaya: "Cem Uzan'ın, Tatlıses ile arası iyi değilmiş. 'Benim onu bitirmem lazım' demiş ve sesi güzel birini aramışlar. Mahsun'u da bu şekilde ünlü yapmışlar."

Ünlü televizyon spikeri Tahir Sarıkaya konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında Mahsun Kırmızıgül hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün nasıl meşhur olduğunu canlı yayında açıklayan Sarıkaya, şöyle konuştu:

"İBRAHİM TATLISES'İ BİTİRMEM LAZIM"

Cem Uzan'ın o sıralar Tatlıses ile arası iyi değilmiş. "Benim İbrahim Tatlıses'i bitirmem lazım" demiş ve yakınlarına "Tatlıses'i bitirmem için bana sesi çok güzel bir adam bulmanızı istiyorum" demiş.

ZORLA İKNA ETMİŞLER

Mustafa Topaloğlu ve abisinin plak şirketine bir gün Mahsun Kırmızıgül gelmiş. 'Alem buysa kral benim' diye bir şarkı yazdığını söylemiş ve üzerine sesinin kötü olduğunu, şarkıyı başka bir şarkıcının seslendirmesi gerektiğini belirtmiş. Mustafa Topaloğlu Mahsun Kırmızıgül'ü kayda girmesi için ikna edince, Kırmızıgül'e ait birçok meşhur şarkı ortaya çıkmış ve Kırmızıgül'e albüm yapıp, albümü Cem Uzan'ın önüne koymuşlar.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül İbrahim Tatlıses Tahir Sarıkaya Cem Uzan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

NihalmobilWeb@haberler.com:

Ey Sunucu Bozuntusu Masa Başı Program Yapacağına Önce Bir Mahsunu Çocukluk Dönemindeki Kasetlerini Bul Dinle Dedikodularla Program Yapma

24
5
yanıtYanıtla
canısı:

güzel misilleme yapmışlar fakat kral ibo. . . . .

16
7
yanıtYanıtla
!!!!!!!!:

mahsun yüz ibrahim eder krakter ve olgun sanatci aydin insan , , , , , , ,

15
8
yanıtYanıtla
NihalmobilWeb@haberler.com:

Mahsun Kardeşime Laf Yok Adam Gibi Adamdır

13
9
yanıtYanıtla
NihalmobilWeb@haberler.com:

Yalanın Batsın Ey Yalancı SUNUCU

18
1
yanıtYanıtla
cübbesizmobilWeb@haberler.com:

Bu hıyar televizyocu Mahsunun 10 Yaşından beri ünlü olduğunu bilmiyormu işleri güçleri hep yalan

18
1
yanıtYanıtla
bicibicimobilWeb@haberler.com:

mahzun çok küçük yaşlarda iken bile şöhretti , ben hatırlıyorum çocuk şarkıcı furyasında her yerde afişleri vardı .. alem buysa kral benimde nasıl benim sesim kötü başkası okusun der orası biraz saçma olmuş

18
0
yanıtYanıtla
sami26:

Herhalde bu yalana Mahzun da benim gibi bilmem neresiyle gülüyordur. . . .

15
2
yanıtYanıtla
urfali:

bu sipiker boauntusu yalan soyluyor arasi bozuk olan kisiye nasil partisinde birinci sirada aday gosterir tatlises cem uzanin partisinden aday oldunu unutuyor bekleyin sira ali san ve ozcana gelirse sasmayin yala soyluyor o sipiker

15
1
yanıtYanıtla
ALİ:

BU HABER DOĞRUMU BİLMAM ANCAK MAHSUN MÜZİK PİYASASINA ADIM ATAR ATMAZ TATLISESİ GERCEKTEN GECTİ SESİYLE YORUMUYLA BİR NUMARA OLDU

5
10
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title