Haberler

Mahsun Kırmızıgül, Dizide Oynamak İçin Bölüm Başı 200 Bin TL İstedi

Güncelleme:

'Ali Ekber Cevahir' dizisi için Mahsun Kırmızıgül'e teklif götürüldü. Son filminde 10 milyona takın zarar eden Kırmızıgül, bölüm başı 200 bin TL istedi.

"Ali Ekber Cevahir" dizisinde Kadir İnanır'la başrolü paylaşması istenen Mahsun Kırmızıgül'e rol için teklif götürüldü. Kırmızıgül bölüm başına 200 bin TL istedi.

KADİR İNANIR SETLERE DÖNÜYOR

Kadir İnanır'ın 6 yıl aradan sonra setlere döneceği 'Ali Ekber Cevahir' dizisinin yapımcılığını üstlenen Gold Film şirketi, dizide usta oyuncuya eşlik etmesi için sürpriz bir isme teklif götürdü.

MAHSUN UYGUN GÖRÜLDÜ AMA...

'Galatalı Eşref2 adlı kabadayıyı canlandıracak olan İnanır'ın dizide çatışma yaşayacağı diğer kabadayı rolü için Mahsun Kırmızıgül uygun görüldü. Ancak Kırmızıgül, dizi oyunculuğuna dönmek için astronomik bir ücret istedi.

FARKLI OYUNCU ARAYIŞINA GİRDİLER

Kırmızıgül bölüm başına 200 bin TL talep edince, yapım şirketi farklı bir oyuncu arayışına girdi. Cast çalışmaları devam eden dizinin çekimlerine temmuz ayında başlanması planlanıyor. Dizi, eylülde seyirciyle buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Kadir İnanır Gold Film Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title