Haberler

Mahsun Kırmızıgül Amerika'da Evlendi

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül, avukat sevgilisi Ece Binay'la Amerika'da evlendi. 30 davetlinin katıldığı düğünün en ilginç detayı ise Kırmızıgül'ün soyadının yanlış yazılması oldu.

Ünlü yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, bir yıldır aşk yaşadığı Ece Binay ile Los Angeles'ta nikâh masasına oturdu. Çiftin düğün törenine sadece 30 davetli katıldı.

SOYADINI YANLIŞ YAZDILAR

Düğünün en ilginç detayı ise ünlü sanatçının soyadının yanlış yazılması oldu. Kırmızıgül'ün soyadı Amerikan görevli tarafından yanlış algılanınca nikâhının kıyıldığı tören alanının girişine "Ece Binay & Mahsun Kirmizipul" yazılı bir yol oku konuldu.


"SENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM"

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ünlü sinemacı, Binay'a "Evet" derken duygusal bir konuşma yaptı. Kırmızıgül'ün "Aşkın ne zaman sana geleceğini, seni nerede bulacağını bilemezsin. Ece, seninle yaşlanmak istiyorum" sözleri davetlilerden büyük alkış aldı.

DAVETLİLER SÖZLERİNİ TUTMADI

Davetlilerden düğünle ilgili gizlilik sözü alan ünlü çift, nikâh fotoğrafının sosyal medyaya düşmesine ise engel olamadı.

Mahsun Kırmızıgül-Ece Binay, tören öncesinde gelin odasında bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Los Angeles Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (65)

Çok yasa sen mahsum kirmizigül:

Bir ömür huzurlu mutlu yasamanizi diliyorum.

16
38
yanıtYanıtla
CellatMobil-ANDROID:

Vatan Haini ..

31
17
yanıtYanıtla
Murat:

Hain herif sana Türk halkının verdikleri haram olsun mahsun

35
8
yanıtYanıtla
beyazgul:

BALAYINI GURUP DOSTLARINLA KANDILDE YAPARSIN IKRAMLAR BOL OLUR SANA VE SENINGIBI DUSUNENLER YAKISIR HERZAMANKI HALINIZ

18
18
yanıtYanıtla
Halk Mobil-ANDROID:

pkk pislik.

33
3
yanıtYanıtla
konyaliMobil-ANDROID:

Sen amerika da fındık kır burda gariban kürt çocukları sizin gibiler yüzünden devletine baş kaldırıp öldürülsun keyfiniz gıcır bu dünya da

27
8
yanıtYanıtla
Uzun adamMobil-IOS:

Türkiyenin ekmeğini ye sonra polise askere katil de amerikada düğün yap bu kadar hain olman bence MUCİZE

27
4
yanıtYanıtla
MetinMobil-IOS:

Adı herıf .

18
12
yanıtYanıtla
XL:

Bu vatan hainini neden haber yaptınız.

22
8
yanıtYanıtla
İlk okul terki bol olan Mobil-IOS:

LAN Bebek katilini de çağırsaydın. LAN sende ses de yok ki dinlesem. İlk okul terkmisin len

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title