Haberler

Mahsun Kırmızıgül, Mucize'nin Yıldızını Facebook'tan Keşfetmiş

Güncelleme:

Mucize filminin güzel oyuncusu Seda Tosun, filmde yer alabilmek için Mahsun Kırmızıgül'e Facebook'tan fotoğraf göndermiş ve o şekilde kadroya alınmış.

Dördüncü haftasında 2 milyon 675 bin 445 seyirci rakamına ulaşan 'Mucize' filminde 'Mızgin' karakterini oynayan Seda Tosun, Mahsun Kırmızıgül'e Facebook'tan ulaşmış. Fotoğraf ve CV'sini gönderip, Kırmızıgül'ün dikkatini çeken Tosun "Mucize benim de mucizem oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum" diyor.

SEDA TOSUN KİMDİR?

Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü mezunu. Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyunda. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerinden.



3 BİN KİŞİ ARASINDAN SEÇİLDİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi.

FACEBOOK'TAN FOTOĞRAF VE CV YOLLAMIŞ

Kırmızıgül, Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıracak oyuncuyu bulmak için uzun süre bekledi. Kırmızıgül'e Facebook üzerinden CV'sini ve fotoğraflarını yollayan Tosun'la deneme çekimi yapıldı. Rol, genç oyuncunun oldu. Tosun, filmin kaderini değiştirdiğini söyledi: "Mucize, benim de mucizem oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu film, hayatımın dönüm noktası oldu."

Genç oyuncu, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Facebook Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

AteşMobil-IOS:

Film tam bir saçmalık okul yakan yıkan bebekleri Öldüren PKK köpeklerini okul yapan yardımsever insan ve akıncı askerlerine benzetmiş neyin kafasını yaşıyorsa artık anlamadım tek sözüm var sizlere NAMERTSİNİZ

23
43
yanıtYanıtla
bayann:

filme bakmak ayrı anlayıp gerçek anlamda izlemek ayrı ! çok başarılı bir film. . anlaşılan sen sadece bakmışsın :)

yanıt14
yanıt2
Apaydın:

Be akıllı kardeşim film o dönemde Elazığın Palu ilçesinde yaşanan bir gerçeği anlatıyor ben de oralı biri olarak ve 90 yaşında bir babanın bire bir yaşadıklarını dinleyen evladı olarak ona mı inanayım senin saçma sapan faşizm içerikli karıştırıcı ve gerçek vatan hainliği eden o kıt zekana mı inanayım. Menderes döneminde pkk kurulmuştu ve Apo kandildeydi zaten!

yanıt12
yanıt4
tatar:

mahsum kırmızı gül birgün geriye dönüp baktığında utanç duyacağın geçmişin vicdanını sorguluyacak ama o gün iş işten geçmiş olacak

24
12
yanıtYanıtla
hicrAn doganmobilWeb@haberler.com:

Kurt türk bırakın bu işleri biz önce insan olalım

12
5
yanıtYanıtla
anonim:

belliki kızın kendini ünlü etmek için ünlü erkekleri kendine reklam kapağı olarak seçmişdir. yeni kurbanı da mahsun.

16
0
yanıtYanıtla
TC,TC,TCmobilWeb@haberler.com:

Mahsun Kirmizigül isinden anliyor. Cok titiz calisan ciddi filmleriyle herkesi etkiliyor ve düsündürüyor. Toplumun Problemlerini Sinamada gösteriyor. Kendisini kutluyorum. Böyle devam ederse eminim bir gün Oscar ödülü kazanacak. Yorum yaparkene hemen Türk - Kürt polemigi yapmayin. Ben Türküm ve Mahsun Abi ile övünüyorum cünkü Adam iyi bir Dünya icin ugrasiyor, bunun icinde elinden geleni yapmaya calisiyor. Baska ulaka,simarik zenginler gibi eglence pesinde degil.

8
2
yanıtYanıtla
ZOGOR:

BU MAMAT ALININ YEDİĞİ HALTLAR TÜRKİYA BULGARİSDAN SINIRINA KOPRÜ OLDİ, ULA YIVRIM SENDE HEÇ ALLAH KORKUSU KULDAN UTANMAK YUKMUDUR NEMİSSİZ SENİ GIZIN YAŞINDAKİLERLE AŞNA FIŞNA YAPMIYE UTANMIRSİN LO

6
3
yanıtYanıtla
var dediler geldik:

alan memnun veren memnun gardaşşşş para nereye 4m oraya

yanıt6
yanıt0
zogor:

çokkkkk haklısın gurban diyecek birşey yok vesselam, yani parayı veren düdüğü çalıyor

yanıt3
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title