Haberler

Mahmut Uslu: Gökhan Gönül Transferinde Başka Bir Şeyler Var, Medya Bulsun

Güncelleme:

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Gökhan Gönül transferiyle ilgili olarak, "Ya Aralık sonunda imzaladı, şimdi inkar ediyor ya da başka bir şey var. Ne var acaba, medya bulsun" dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül hakkında konuştu.

Gökhan Gönül'ün ayrılma kararı verdikten sonra tekrar Fenerbahçe'ye dönmek istediğini iddia eden Uslu, şu ifadeleri kullandı:

"BEN GELMEK İSTİYORUM"

"Londra'dayız bir oyuncu transferi için. Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, ben ve iki kişi daha var, oturuyoruz. O sırada bu sağ bekten (Gökhan Gönül) bir telefon geldi. 'Ben gelmek istiyorum, gelebilir miyim?' dedi. Aziz Yıldırım'ı tam 1,5 saatte razı ettik. Aradık 'peki gel' dedik. Zaten başkanımız '2 milyon 250 bin avroya gelip imza atacaksın' demişti. 'Ben gelirsem ne olacak. Ben korkuyorum' dedi.

"BİR ŞEYLER VAR, MEDYA BULSUN"

O sırada Londra'da otelde lobideyiz. Başkan 'ne diyor' dedi. Aldı telefonu konuştu. 'Sen Fenerbahçe'nin oyuncususun kimse seni tehdit edemez' dedi. Buna rağmen insanlar hala 'Ben mutluluğa koştum' diyor. Çıkan haberler hepsi doğruydu. Yani 1 milyon 750 bin avroya mı transfer oldu o? Aziz Yıldırım '2 milyon 250 bin veriyoruz gelirse gelir' dedi. Doğru mu? Nasıl oluyor peki. Konuşmuyoruz, sustuk. Gökhan'a 2 milyon 250 bin avro Fenerbahçe verdi, Beşiktaş 1 milyon 750 bin avro. Demekki altta başka bir şey var. Ya Aralık sonunda imzaladı, şimdi inkar ediyor ya da başka bir şey var. Ne var acaba, medya bulsun. Operasyon."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title