Haberler

Mahkumlar Sahnede

Dalaman Açık Cezaevi mahkumlarından oluşan tiyatro grubu, Ortaca'da "Köyden İndim Şehre" isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Dalaman Açık Cezaevi mahkumlarından oluşan tiyatro grubu, Ortaca'da "Köyden İndim Şehre" isimli tiyatro oyununu sergiledi.

Komedi tarzı olan oyun izleyenlere oldukça neşeli anlar yaşatırken, oyun aralarında söylenen türküler ise hüzünlendirdi. Ortaca Ortaokulu Salonunda sahnelene oyunu izlemeye Ortaca Belediye Başkan Vekili Cemil Durak çok sayıda vatandaş katıldı. Oyuna geç gelen bazı vatandaşlar ayakta izlemek zorunda kaldı.

Oyunun Yönetmeni Fethiye Karaçulha Çok Programlı

Lisesi

Edebiyat Öğretmeni Mesut Taşdemir,

Başrolünü

oynadığı oyunda mahkum oyuncular ise, Kemal Uçar, Mehmet Tavaslı, Hüseyin Teke, Ali Türkücü, Özer Aslan, Ökkeş Gök, Ali Kevsercan,

Süleyman Aydın, Remzi Kaya ve Turgay Sevencan

rol aldı. "Mavi Gözlüm" şarkısını tiyatroya izlemeye gelen seyirciler tarafından unutulmaz anlar yaşatılırken, ayakta alkışlandı.

Günür Karaağaç, yaptığı açıklamada, "Ortaca Belediyesi'nin bir kültür hizmeti olan; Dalaman Halk Eğitim Merkezi ile Dalaman Açık Ceza ve İnfaz Kurum Müdürlüğü'nün işbirliği ile sahneye konulan

Cevat Fehmi Başkur'un sahneye uyarlanan "Göç" (Dağdan İndim Şehre" adılı tiyatro oyununu sizlere izletirmek için buradalar. Oyunun Yönetmeni ve Başrol Oyuncusu Fethiye Karaçulha Çok Programlı

Lisesi

Edebiyat Öğretmeni Mesut Taşdemiri le hükümlü armadaşlarımız oyunu sahneye koyacaklardır. Emeklerinden dolayı Dalaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Dalaman Açık Cezaevi İnfaz Koruma Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz" diye konuştu.

Oyunun

yönetmeni Mesut Taşdemir de, "Bu oyunun Isparta, Burdur, Antalya, Muğla, Fethiye Cezaevlerinde ve ilk defa Dalaman'da

tiyatro seven vatandaşlarla buluştu. Oyunumuz çok beğeni

ile izlendi. Bu nedenle oyuncuların çok

heyecanlı ve istekli olmaları bizlere memnun etti. Ortaca Belediyesi'in isteği ile Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda oynadık. Oyunumuzun beğenilmesi bizleri fazlası ile memnun etti. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Uçar Karaçulha Fethiye Dalaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title