Haberler

Mahkumlar Fidanları Toprakla Buluşturdu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde mahkumlar, 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde mahkumlar, 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilçe belediyesi işbirliğiyle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanan 52 mahkum 500 fidan dikti.

Kaymakamlık SODES Parkı'na getirilen fidanlar burada mahkumlar tarafından özenle toprağa yerleştirildi ve sulandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, yaptığı açıklamada, Çanakkale şehitlerini anmak amacıyla Orman Haftası'nda mahkumlarla fidan diktiklerini söyledi. Kaymakamlık SODES Parkı'nın ilerleyen dönemde mesire alanı olarak kullanılacağını belirten Kanlıpıçak, fidan diken herkese teşekkür etti.

Denetimli Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs de yasadan yararlanan mahkumlar için yaptıkları sosyal faaliyetler kapsamında fidan dikiminin gerçekleştiğini belirtti.

Bu tür sosyal faaliyetlerde yer almaya devam edeceklerini dile getiren Örs, dikilen fidanların gelecek nesiller için önemli olduğunu vurguladı.

Etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil ve Cumhuriyet Savcısı Yasin Yılmaz da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Çanakkale Şanlıurfa Siverek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title