Haberler

Mahkeme Salonu Önünde Kayınpederini Boğazından Bıçakladı

Konya'da 21 yaşındaki Yunus Emre K., 'tehdit' suçlamasıyla yargılandığı dava için gittiği adliye binasının 3'üncü katında, davacı olan kayınpederi 41 yaşındaki Hasan Güneş'i, boğazından bıçaklayarak yaraladı.

Konya'da 21 yaşındaki Yunus Emre K., 'tehdit' suçlamasıyla yargılandığı dava için gittiği adliye binasının 3'üncü katında, davacı olan kayınpederi 41 yaşındaki Hasan Güneş'i, boğazından bıçaklayarak yaraladı. Güneş hastaneye kaldırılırken, Yunus Emre K. gözaltına alındı. Yunus Emre K.'nın 8 santimetre uzunluğundaki sustalı bıçağını cüzdanın arasına saklayıp adliyeye soktuğu tesbit edildi.

Olay, bugün saat 11.15'de Adliye Sarayı'nın A Blok 3'üncü katındaki Asliye Ceza Mahkemesi'nin önünde meydana geldi. Yunus Emre K.'nin eşi 20 yaşındaki F.K., iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Ardından da boşanma davası açtı. Yunus Emre K. de bu süreç içinde iddiaya göre kayınpederi Hasan Güneş'i, tehdit etti. Güneş de, Cumhuriyet Başsavcılığı'na damadı hakkında suç duyurusunda bulundu. Ardından dava açıldı.

Yunus Emre K. ve Hasan Güneş, 'tehdit' suçundan Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bugün yapılacak duruşmasına katılmak için adliyeye gitti. Mahkeme salonunun önünde duruşma saatini bekleyen Yunus Emre K., iddiaya göre, oturduğu yerden kalkıp kayınpederi Hasan Güneş'in boğazını bıçakla yaraladı. Güneş, kanlar için de kalırken durumu fark eden polis Yunus Emre K.'yi etkisiz hale getirip elindeki suç aleti bıçağı aldı. Ağır yaralanan Güneş, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Güneş'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

BIÇAĞI CÜZDANININ İÇİNDE SOKTU

Polis tarafından gözaltına alınan Yunus Emre K.'nin, adliye girişinde X-Ray cihazından geçerken sustalı tabir edilen 8 santimetre uzunluğundaki bıçağı cüzdanın arasına saklayıp, cüzdanını ve üzerindeki metal eşyaları, cep telefonunu, X-Ray cihazının yanındaki masaya bırakıp, cihazı geçtikten sonra eşyalarını alıp içeri girdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Hasan Güneş Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title