Haberler

Mahir Çetin İçin Soruşturma Tamamlandı

Güncelleme:

15 kişilik ülkücü grubun saldırısı sonucu yaşamını yitiren Batmanlı Mahir Çetin ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 3 Eylül günü 15 kişilik ülkücü grubun saldırısı sonucu yaşamını yitiren Batmanlı Mahir Çetin ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı.

Biri tutuklu 7 sanıktan 4'ü için "Kasten adam öldürmekten", diğer 3 zanlı için ise "suça iştirak" maddesinden ceza istenen iddianame, mahkemeye sunuldu.

Çetin ailesinin avukatı Hasan Elban'dan alınan bilgilere göre, tutuklu sanık Mehmet Ali Çakma ile Sefa Gömcü, Arif Bozdağ ile Gökhan Güney isimli sanıklar hakkında "kasten adam öldürmek" suçunu işlemekten, diğer üç kişi hakkında ise "suça iştirak" suçlamalarıyla ceza istendi.

Sunulan iddianamenin kabulüne dair mahkemenin karar vermesini beklediklerini belirten Av. Elban, iddianamenin kabulü halinde Aralık ayında davaya ilişkin duruşma tarihi verilmesini beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Antalya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title