Haberler

Mahalleliden Başkan Murtaza Karaçanta'ya Teşekkür

Örnek Mahallesi sakinleri, yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Örnek Mahallesi sakinleri, yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Kars Belediyesi tarafından Örnek Mahallesi'nde sürdürülen yol yapım çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir edildi. Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz boyunca yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Örnek Mahallesi'nde yol yapım ve yol düzenleme çalışmaları ile birçok noktada yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalle sakinleri, "Mahallemiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Murtaza Karaçanta ve ekiplerine mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Örnek Mahallesi sakinlerinin kendisini makamında ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Sezon bitinceye kadar asfalt çalışmalarımız kesintisiz devam etti ve sezonunda sonuna gelindiğini bildirdi. Planlanan asfalt yol çalışmalarının yaklaşık 4 ile 6 Km arasında olması beklenirken biz yaklaşık 26 ile 30 kilometre asfalt çalışması yaptık ve önümüzdeki sezonda da asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. 20 yıldır girilmemiş mahallelerimiz bulunmaktadır bu mahallelerin de sorunlarını çözeceğiz" diye konuştu.

Mahalle sakinler çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya bir kez daha teşekkürlerini sunup çalışmalarında başarılar dileyerek makamdan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title