Haberler

Vatandaş İsyan Etti: Alt Geçit Yapın

Güncelleme:

Muğla'da ölümlü kazaların yaşandığı güzergaha alt geçit yapılmasını isteyen köylüler Fethiye-Muğla Karayolu'nu trafiğe kapattı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ölümlü kazaların yaşandığı güzergaha alt geçit yapılmasını isteyen köylüler Fethiye- Muğla Karayolu'nu trafiğe kapattı.

Salı günü oğlu Ali Sevim'e düğün alışverişi yapmak için evden çıkan ve yaya geçidinden karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 83 yaşındaki Mehmet Sevim için mahalle sakinleri eylem yaptı.

"ALT GEÇİT İSTİYORUZ"

Kazanın yaşandığı yerde toplanan yaklaşık 150 kişi, Fethiye-Muğla Karayolu'nu trafiğe kapattı. "Biz yolumuzda alt geçit istiyoruz" yazılı dövizler taşıyan mahalleliler trafiğe kapanan yolda yürüyüş yaptı. Aynı yolda hayatının kaybeden 15 kişinin isimlerini okuyan Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, yaya geçidinin biran önce alt geçide dönüştürülmesini istedi.

ANNENİN İSYANI

11 Kasım 2012 tarihinde aynı bölgede yürürken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Özlem Zorlu'nun annesi İklime Zorlu ise yaşananlara isyan etti. Karayolu üzerine alt geçit yapılmasını isteyen Zorlu, 'Kızım bu yolda öldü. Ölümüne neden olan sürücüyü koruyorlar. Bize kimse sahip çıkmadı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın buraya alt geçit yapmasını istiyoruz. Sesimizi duysunlar. Daha kaç can gidecekö diye konuştu.

"OKULA GİDERKEN TEHLİKE YAŞIYORUZ1"

Okula gitmek için her gün yay geçidinden geçmek zorunda olduklarını belirten Serhat Aykurt ise 'Okullarımız açılıyor. Her gün 150 arkadaşım bu yolu kullanıyor. Okullar açılmadan buraya alt geçit yapılmalı. Aynı kazalar bizimde başımıza gelebilirö dedi.


Eylem olaysız bir şekilde son bulurken yaklaşık yarım saat ulaşıma kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sevim Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Bahadır:

teyyip beye aldığımız makam arabası, bu alt geçitin maliyetinden daha pahalı

4
4
yanıtYanıtla
FLY:

Hakkını arayan vatandaş candır susan biatçılar yüzünden bu haldeyiz zaten. Eğer ki başımızdakiler kendilerini üstün görüp halkı paçavra sanıyosa eylemden başka yol kalmıyor onda da Toma gönderiyorlar bu ülkede ses çıkarana jop vuruyorlar Araplar bile benzin 1. 65 TL oldu diye eylem yaptı bizde 5 TL gık çıkaran yok biatçı diye küçümsediklerimiz bile bizden daha çok hakkını arıyor!!

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title