Haberler

Mahalleli Itır ve Tarık İçin Seferber oluyor

Güncelleme:

TRT 1'in Yeşilçam sıcaklığını televizyona taşıyan sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 17 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek.

Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri'nin yer aldığı, Yeşilçam rüzgârını televizyona taşıyan sevilen dizi Hangimiz Sevmedik, yeni bölümünde yine sürprizlerle izleyicinin karşısına çıkacak. Itır ile Tarık'ın geçmişin gizemine olan yolculuğu sonucu ortaya çıkan gerçekler kendi evliliklerini tehlikeye sokar.


Tarık, İzmir'e gidiyor

Tarık, Münir ile geçmişte olanları konuşmaya kararlıdır. Ancak o sırada Süleyman'ın Şener'i tutuklaması ve sokakta yaşanan hengâme buna engel olur fakat o son kalan işlerini tamamlayıp gitmekte kararlıdır. Tarık, İzmir'deki hastaneden gelen olumlu cevap sonrası yola koyulur.

Tarık'ın açtığı boşanma davası ile sarsılan Itır, üstüne Adile'den Tarık'ın Hale'ye aşık olduğunu ve Adile'nin onları evlendirmek istediğini duyunca yıkılır.

Itır ile Tarık'ın evli olduğunu öğrenen Hulusi ve İhsan, tüm mahalleli ile bu evliliği kurtarmak için seferber olur. Mahallelinin bu evliliğin öylece bitişini izlemeye hiç niyeti yoktur. Öte yandan Şener ve Ayşen'in de bu konuda farklı bir planı vardır.

Mahallelinin zehirlenmesinde suçu olmadığı anlaşılan Şener'e Hulusi kahve büfesini geri verir. Şener markasını duyurabilmek için değişik ve özel bir kahve yapmak üzere kolları sıvar.

Hangimiz Sevmedik'e Büyük İlgi

Sevilen dizi Hangimiz Sevmedik, yayınlandığı ilk günden itibaren her yaştan izleyiciden yoğun ilgi görüyor. Sosyal medya platformlarında kurulan fan sayfalarıyla izleyicilerin yoğun takibi altında olan dizinin konusu ve oyuncuları beğeni topluyor.

Diziye yönelik ilginin en yoğun olduğu kitle ise üniversiteli gençlerden oluşuyor. Hangimiz Sevmedik dizisi yapımcısı Başak Bingüller, dizi ekibinin birçok üniversiteden söyleşi daveti ve set gezisi talebi aldıklarını ifade etti. Bingüller konuyla ilgili yaptığı açıklamada; 'Hangimiz Sevmedik dizisi her yaştan izleyicilerden yoğun ilgi görüyor. Özellikle yurt dışı ve yurt içi çeşitli üniversiteden davet geldi. Üniversiteliler setimizi ziyaret etmek için başvurularda bulunuyor. Bu yoğun ilgiden çok memnunuz. Yoğun olan set programını düzenleyerek bu davetlere katılmaya çalışacağız.' ifadesini kullandı.

Öte yandan dizinin usta oyuncuları gençlerin yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirterek, yoğun set çalışmalarına göre uygun zaman ayarlayıp en kısa zamanda gençlerle bir araya gelmek için sabırsızlandıklarını açıkladılar.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve BSK tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 17 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Bozkurt Altan Erkekli Selen Soyder İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title