Haberler

Mahalledeki Çocuk Kavgası Polisi Alarma Geçirdi

Malatya’da iki ayrı grup arasında çocuk tartışmasından dolayı çıkan kavgaya yaklaşık 80 kişi karışırken, polis gece boyunca alarma geçti.

Malatya'da iki ayrı grup arasında çocuk tartışmasından dolayı çıkan kavgaya yaklaşık 80 kişi karışırken, polis gece boyunca alarma geçti. Kavgada yaralanan bir kişiyi hastaneye götüren ambulans ise bir kamyona çarptı.

Olay, merkez Yeşiltepe Semti Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Komşu olan göçer aileler arasında çocuk tartışması üzerine başlayan kavgaya yaklaşık 80 kişi karıştı. Kavga üzerine Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı şubelerden çok sayıda ekip bölgeye sevk edilirken, çevik kuvvet timi de destek verdi.

Polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda kavga eden taraflar ayrılırken, hastanelere olay yerinden 5 kişi görüldü.

Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birini taşıyan 44 LU 554 plakalı ambulans, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne giderken çevre yolu üzeri 91. Bin Dev Öğrenci Ortaokulu mevkiinde önünde seyretmekte olan 07 VFH 69 plakalı kamyona çarptı. Kazanın ambulans içerisindeki yaralı ve yanında bulunan refakatçisinin taşkınlık yapması üzerine meydana geldiği iddia edildi.

Yaralı ve 112 Acil Servis görevlileri hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, kavgada yaralanan şahıs olay yerine giden başka bir ambulans ile hastaneye götürüldü.

Gece boyunca polis ekipleri ile çevik kuvvet timi mahalledeki tedbirlerini yoğunlaştırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşiltepe Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

gurbetçi:

hemşehrilerime yakışmıyor sağduyulu olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title