Haberler

Mahalle Sakinlerinin Alt Geçit Eylemi

Güncelleme:

Dün 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının olduğu kavşakta toplanan vatandaşlar, üst geçit yapılması talebiyle Karaman- Mersin karayolunu trafiğe kapatmak istedi. Eylemcileri, Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez sakinleştirdi.

Karaman-Mersin karayolu Cezaevi Kavşağı'nda artan trafik kazaları sebebiyle mahalle sakinleri, kavşakta toplanarak eylem yaptı.

Grup adına konuşan Ahmet Ali Uflaz, bu kavşakta çok sayıda kazanın yaşandığını söyledi. Alt geçit yapılmasını isteyen Uflaz, "Yıllardır bu kavşakta ölümlü trafik kazaları oluyor. Biz Çeltek Mahallesi sakinleri olarak, yetkililerden burada olan kazaları önlemek için alt geçit yapılması ya da trafik ışığı sistemi kurulmasını istiyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından karayolunu trafiğe kapatmak isteyen grup, polis engeliyle karşılaştı. Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in araya girmesiyle eylemciler, olaysız şekilde dağıldı.

Dün gece, Ömer Yagal yönetimindeki 70 ER 085 plakalı otomobil, aynı kavşakta, Abdurrahman Yalman (20) idaresindeki 06 GG 925 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Ömer Yagal, Zeynep Türkmen ve Fatma Yagal hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Lütfü Sönmez Karaman Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title