Haberler

Mahalle İftarlarının 8'incisi 4 Eylül Mahallesi'nde Yapılacak

Bozüyük Belediyesi’nin “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinliğinin 8’incisi 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü 4 Eylül Mahallesi’nde yapılacak.

Bozüyük Belediyesi'nin "9 Mahalle'de 9 İftar Programı" etkinliğinin 8'incisi 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü 4 Eylül Mahallesi'nde yapılacak.

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen "9 Mahalle'de 9 İftar Programı" etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve mahalle sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programlarının 8'incisi 4 Eylül Mahallesi'nde Gençlik Parkı'nın yanında yapılacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen 4 Eylül Mahallesi iftar yemeği Ramazan ayının 14'üncü gününe denk gelen 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü yapılacak. "9 Mahalle'de 9 İftar Programı" etkinlikleri son olarak 2 Temmuz 2015 Perşembe günü Kasımpaşa Mahallesi'nde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak iftar yemeği ile sona erecek. Belediye İftar Çadırı ise Ramazan ayının bitimine kadar Kasımpaşa Camii yanında Bozüyüklülere hizmet vermeye devam edecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasımpaşa Bozüyük Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title