Haberler

Mahalle İftarlarının 6.'sı Yeni Mahalle'de Şeyh Şamil Parkı Üstünde

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen "9 Mahalle'de 9 İftar Programı" etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve mahalle sakinlerinin geniş katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programları 22 Haziran'da Tekke Mahalle'de başlamıştı. Ardından 23 Haziran 2015 Salı günü Çarşı Mahalle'de Ferhat Camii yanında, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Yediler Mahallesi'nde Zafer İlkokulu bahçesinde, 25 Haziran 2015 Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi'nde Mahalle Konağı yanında ve 26 Haziran 2015 Cuma günü Yeşilkent Mahallesi'nde Şehit Vahit Elmas Caddesi'nde yapılan programlar 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Yeni Mahalle'de Şeyh Şamil Parkı üstünde, 30 Haziran 2015 Salı günü Akpınar Mahallesi'nde, 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü 4 Eylül Mahallesi'nde Gençlik Parkı yanında devam ederek 2 Temmuz 2015 Perşembe günü Kasımpaşa Mahallesi'nde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak iftar yemeği ile sona erecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

title