Haberler

Mağdur Çiftçiye Vekil Yetişti

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Şanlıurfalı çiftçilerin en çok mağdur oldukları Dicle Edaş tarafından desteklemelerine bloke konulması konusunu Enerji Bakanı Berat Albayrak'la görüşerek sorunu çözüme kavuşturdu.

Dicle Edaş Tarafından Şanlıurfalı çiftçilerin Desteklemelerine bloke konan ve mağdur olan vatandaşlar AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın makamına 0312 420 20 94 numara üzerinden faks göndererek sorunlarını çözüme kavuşturabilecek.
Çiftçileri mağdur eden sorun için AK Partili vekil Yıldız Enerji Bakanı Berat Albayrak'la görüştü. Görüşme sonunda çiftçilere müjdeli haber verildi. Vekil İbrahim Halil yıldız yaptığı açıklamada çiftçilerin yaşadıkları sorunu makamına fakslamalarını söyleyerek, sorunu çözüme kavuşturacaklarını duyurdu. Vekil Yıldız, "Çiftçilerimizin bu mağduriyetinin ortadan kalkması için Enerji Bakanımız sayın Berat Albayrak'la görüşmemiz neticesinde bu problem çok şükür çözüme kavuştu. Enerji bakanımıza çok teşekkür ediyorum bu olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı. Bütün Şanlıurfalı Çiftçilerimizin Dicle Edaş ile ilgili desteklemelerine bloke konulmasından dolayı yaşadıkları mağduriyetlerini makama fakslasınlar inşallah bütün Çiftçilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız biz vatandaşlarımız için buradayız ve her zaman onların emrindeyiz" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title