Haberler

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Çocuk Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Güncelleme:

Ünye ilçesinde fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor.

Ünye ilçesinde fındık bahçesinde yemek yerken başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet eden 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi devam ediyor. Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altında bulunan Bayar'ın durumuna ilişkin gazetecilere açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. İsmail Karataş, çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Şu anda hastanın uyutulduğunu belirten Karataş, "Dün akşam çocuğu ameliyata aldık ancak kurşunu çıkaramadık. Kurşun beynin çok önemli bir yerine saplanmış. Çıkartmaya kalksaydık çocuk ölebilirdi" dedi.Karataş, Bayar'ı 3 gün sonra uyandıracaklarını ve duruma göre tekrar ameliyata alacaklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi; "Çocuğun beynindeki kemik parçalarını başarılı şekilde temizledik. Yapabileceğimiz tüm işlemleri başarıyla gerçekleştirdik. 3 gün sonra çocuğu uyandırmaya çalışacağız. Uyandığında durumuna bakacağız. Her şey yolundaysa kurşunu çıkarmak için tekrar ameliyata alacağız. Çocuğun şu anda hayati tehlikesi var" diye konuştu.

Yakınları umutla bekliyor

Bayar'ın dayısı Orhan Yiğit ise doktorlardan güzel bir haber gelmesi için umutla beklediklerini dile getirdi. Ünye ilçesinin İnkur Mahallesi'ndeki fındık bahçesinde, yakınlarıyla yemek yiyen Ozan Bayar'ın başına nereden geldiği belirlenemeyen kurşun isabet etmişti. Ağır yaralanan Bayar, Ünye'deki ilk müdahalenin ardından Fatsa ilçesinde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Karataş Fatsa Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title