Haberler

Maganda Kurşunuyla Ölen Çocuğun Babası Gözyaşlarına Boğuldu

Adana'da düğün konvoyundaki minibüste maganda kurşunuyla hayatını kaybeden çocuğun babası oğlunun cenazesini Adli Tıp Morgu’ndan alırken gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde 25 Ocak 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Aşan'ın 2 gün önce başlayan düğününün son gününde Yamaçlı Mahallesi'nden gelin alma merasimi yapıldı. Konvoy eşliğinde gelini evinden alan Aşan daha sonra yine konvoy eşliğinde gelini evine getirmek için yola çıktı. Bu arada sevinçten dolayı damadın ve gelinin akrabaları silahına sarılarak havaya ateş açmaya başladı. Gelin konvoyu Yeşilbağlar Mahallesi'ne geldiği sırada içinde çocuk ve kadınların bulunduğu 01 JJ 044 plakalı minibüste 12 yaşındaki Ahmet Vadi'nin yaralandığı belirlendi.

Çocuk hemen minibüsle bir sağlık kabinine getirildi. Kurşunun çocuğun kalbinden girip sırtından çıktığı tespit edildi. İlk müdahale kabinde yapıldıktan sonra çağrılan ambulansla çocuk Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk burada yapılar müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi daha sonra otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından çocuğun cenazesini almak için babası İbrahim Vadi ve akrabaları geldi. Baba Vadi, basın mensuplarının soruları üzerine konuşacak gücü olmadığını belirterek cevap vermedi.

Daha sonra baba çocuğunun cenazesini almak için morga girdi. Morgta oğluna son bir kez bakan baba gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine baba oğlunun cenazesini almadan yakınları tarafından morgtan uzaklaştırıldı. Bir süre sonra ise küçük Ahmet'in cenazesi cenaze aracına konarak önce evine götürüldü. Vadi'nin cenazesi daha sonra ise Buruk Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırmasına devam ederken düğünde silah sıkan şahısları gözaltına alıyor.

FATİH KEÇE-SERKAN ÇETİNKAYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yamaçlı Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title