Haberler

Maganda Kurbanı Liseliye Quaresma'dan Forma, Muslera'dan Eldiven

İstanbul Gazi Mahallesi'nde geçen bir magandanın silahından çıkan kurşun ile göğüsten alt tarafı felç olan 17 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'a Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma imzalı formasını, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise, eldivenini gönderdi.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde geçen bir magandanın silahından çıkan kurşun ile göğüsten alt tarafı felç olan 17 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'a Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma imzalı formasını, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise, eldivenini gönderdi.

Gazi Mahallesi'nde oturan lise 2'nci sınıf öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, 137 gün önce 2 Ağustos'ta bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesinden omuriliğine isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç oldu. Tedavisine halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Sadi Sun Yoğun Bakım Servisi'nde devam edilen, omuriliği zedelendiği için göğsünün altından itibaren felç olan Ahmet Emre Çavuş'a isabet eden kurşunu tabancasıyla attığı öne sürülen Tekirdağ Cezaevi'nden firari, 26 yaşındaki Aksaray-Adana karayolunda polisten kaçmaya çalışırken yakalandı. Felçli olmasına rağmen bilinci yerinde olan, gözleri ile tepki veren ve dudaklarını oynatabilen Ahmet Emre Çavuş, felç kalmasına neden olan magandanın Devrim Aksoy olduğunu hasta yatağında kendisine gösterilen fotoğraflarından teşhis etti.

Omuriliği zedelendiği için göğsünün altından itibaren felç olan Ahmet Emre Çavuş'u yerel bir gazetenin sahibi babası Bülent Çavuş ve annesi Zeynep yalnız bırakmıyor. Bülent Çavuş, magandanın yakalanması ile kısmen huzur bulduklarını, şu anda tek isteklerinin solunum makinesine bağlı oğlunun sağlığına kavuşması olduğunu söyledi. Ahmet Efe'nin sağlığına kısmen de olsa kavuşabilmesi için fizik tedaviye de ihtiyacı olduğu, bunun kendilerine kaldıramadıkları ağır mali yük getirdiğini belirten baba Bülent Çavuş, oğlunun yanından ayrılamadıkları için çalışamaz hale geldiklerini anlattı.

FELÇLİ YATAĞINDA MORAL

Bülent Çavuş, kuzeni Galatasaray'da fizyoterapist Burak Koca'nın 'Çarşı Grubu' hayranı Emre'yi hastanede ziyaret etmesinden sonra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma ile Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera ile pazartesi günkü derbi öncesi görüşerek olayı anlattığını söyledi. Quaresma ile Muslera'nın Ahmet Emre Çavuş'un durumuna üzüldüklerini ona moral vermek için imzalı forma, krampon ve eldivenlerini göndererek, "Geçmiş olsun" dileklerini ilettikleri belirtildi. Bülent Çavuş, forma ve kramponları gören oğlu Emre'ye gösterdiklerini anlatırken, "Emre konuşamıyor ancak, bilinci yerinde. Dudaklarını oynatabiliyor ve bu sayede dediklerini anlıyoruz. Forma, krampon ve eldiveni görünce sevinci yüzüne yansıdı. İyileşmesi dışında tek isteği Beşiktaşlı futbolcularla tanışmak. Ayağa kalkacağı günü umutla bekliyoruz" dedi.

Ahmet Emre Çavuş'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şovmen Beyazıt Öztürk'ün yanı sıra birçok ünlü isme özel tasarım spor ayakkabı hediye eden Emre Kahraman da tasarladığı ayakkabıyı felçli gence hediye etti. Baba Çavuş, oğluna moral vermek amacıyla çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve parti yöneticisinin yanı sıra 'O Ses Türkiye' yarışması ile tanınan Yücel Yıldırım, müzik dağıtım ve prodüksiyon şirketi sahibi Bülent Seyhan, oyuncu-yönetmen Gani Rüzgar Şavata'nın da hastaneye gelerek destek ziyaretinde bulunduğunu ekledi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Ahmet Emre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title