Haberler

Mafia 3 Duyuruldu

Yıllar önce, 2002 yılında piyasaya sürülen Mafia isimli oyun bir anda büyük ilgi görmeyi başarmıştı.

mafia3

Yıllar önce, 2002 yılında piyasaya sürülen Mafia isimli oyun bir anda büyük ilgi görmeyi başarmıştı. Oldukça başarılı bir şekilde dönemini anlatan açık dünya yapım, The Godfather filmine benzer hikayesiyle milyonlarca insan tarafından hayranlıkla oynanmıştı. Ardından 2010 yılında gelen Mafia II, seriyi oldukça kaliteli bir şekilde sürdüren bir devam oyunu olmayı başarmıştı.

Genel olarak baktığımız zaman, şimdiye kadar GTA serisine bu denli ciddi başka bir rakip henüz görmedik. Durum böyle olunca, insanlar Mafia III'ü yıllardır beklemekteydi fakat geliştirici ekip çok uzun bir süre sessizliğini korumayı başarmıştı. Kısa bir süredir yapımın geliştirildiği bir söylenti halinde etrafta kulaktan kulağa dolaşmaktaydı ve bugün beklenen oldu, 2K United Kingdom Twitter ve Facebook sayfaları üzerinden beklenen açıklamayı gerçekleştirdi. 5 Ağustos tarihinde saat (bize göre) 15: 00'da Mafia 3'ün tanıtım fragmanı bizlerle olacak!

Büyük ihtimalle sadece tanıtım maksatlı oldukça kısa bir fragman gelecektir, asıl beklentimiz bizlere artık bir çıkış tarihi sunulması elbette. Serinin takipçileri heyecanla 5 Ağustos için gün saymaya başlamış durumda.  2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır. 2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia 3; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir."

Gamescom'da gösterilen videonun yanında Mafia 3, kapalı kapılar arkasında basına özel olarak gösterilecek. Serinin bu yeni oyunu hakkında beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title