Haberler

Madrid'de Köpek Maratonu

İspanya'nın başkenti Madrid'de organize edilen köpek maratonuna 3 bin 500'den fazla köpek katıldı.

İspanya'nın başkenti Madrid'de organize edilen köpek maratonuna 3 bin 500'den fazla köpek katıldı.

Kent merkezindeki Colon Meydanı ve çevresinde düzenlenen 4 kilometrelik maraton renkli görüntülere sahne oldu. Maratona katılan köpekler veteriner kontrolünden geçtikten sonra sahipleriyle beraber koştu. Bazı köpekler yorulup yarışı bırakırken, bazıları da sahiplerinin kucağında etkinliğin keyfini çıkardı.

Etkinliğe Alejandra Botto, David Meca, Vicente Del Bosque, Mar Regueras, Fernando Romay, Ana Belen Roy, Adriana Ugarte, Miguel Angel Munoz gibi İspanyol spor, sanat ve televizyon dünyasından ünlüler de katılımlarıyla destek verdi.

Köpeğiyle maratonda koşan ABD'nin Madrid Büyükelçisi James Costos'a da ülkesinde çıkartılan hayvanları koruma yasalarından dolayı "onur ödülü" verildi.

2012 yılından bu yana her yıl aynı dönemde yapılan köpek maratonuna katılımın rekor seviyeye çıktığını açıklayan organizatörler, "hayvanlarla dayanışma" amacıyla düzenlenen etkinlikte toplanan paranın yüzde 30'unun, İspanyol toplumunun hayvanlara karşı daha sorumlu davranması için faaliyet gösteren "Perroton" adlı derneğe verileceğini duyurdu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İspanya Madrid Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title