Haberler

Madonna'ya Türk Usulü Doğum Günü

Güncelleme:

56'ncı yaşını geçtiğimiz hafta sonu Fransa'nın Cannes şehrinde kutlayan Amerikalı pop yıldızı Madonna için ünlülerin fotoğrafçısı Mert Alaş da sürpriz bir parti organize etti. Alaş'ın menajer Haluk Şentürk'e danışarak hazırladığı parti, fotoğrafçının Ibiza Adası'ndaki malikanesinde gerçekleşti.

ORYANTAL DİDEM DE VARDI

30 kişilik özel bir davetli grubunun katıldığı eğlence için Türkiye'den Akatay Ritim gurubu ile Oryantal Didem de İbiza'ya gitti. Madonna Mert Alaş'ın daveti üzerine dün özel jetiyle İbiza Adası'na uçtu. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

NAOMI DE BODRUM'DA KUTLAMIŞTI

Bodrum’da tatil yapan dünyaca ünlü top model Naomi Campbell de Madonna'nın doğum gününü ilginç bir yöntemle kutlamıştı. Campbell'ın gittiği eğlence mekanı Bodrum Kalesi önündeki parkın duvarına lazerle 'Happy Birthday Madonna Love Naomi' yazdırmıştı.

MERT ALAŞ MADONNA'NIN "MUHTEŞEM GATSBY" PARTİSİNE KATILMIŞTI

Madonna, Cannes'da "Muhteşem Gatsby" temalı bir parti vermiş, aralarında Kate Moss, Miley Cyrus ve Mert Alaş'ın da bulunduğu konuklar geceye 1920'li yılların kıyafetleriyle katılmıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Naomi Campbell Madonna Fransa Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title