Haberler

Madonna Hillary Clinton İçin Soyundu

Güncelleme:

Popun kraliçesi olarak bilinen Madonna, Demokratların başkan adayı Hillary Clinton'a destek vermek için soyundu.

Ünlü şarkıcı Katy Perry'nin ardından şimdi de popun kraliçesi olarak bilinen Madonna, ABD Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton için soyundu.

CLİNTON İÇİN DİKKATLERİ ÜZERLERİNE ÇEKİYORLAR

ABD'de başkanlık seçimleri için zaman daralırken ünlü isimler birbiri ardına Demokratların adayı Clinton'a destek verdiklerini açıklıyor. Üstelik Clinton için oy isterken dikkatleri üzerlerine çekmek için de bir hayli çaba harcıyor.

KATY PERY'NİN YANINDA OLDUĞUNU DUYURDU

Bu durumun son örneği popun kraliçesi Madonna oldu. Madonna Twitter hesabından paylaştığı bir mesajda Clinton'a destek için bir video hazırlayan Kanadalı şarkıcı Katy Perry'nin 'yanında olduğunu' duyurdu.

"HİLLARY ELİMİZDEKİLERİN EN İYİSİ"

Madonna ABD bayraklarıyla süslediği mesajında "Katy Perry'le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary'e. Hillary elimizdekilerin en iyisi" diye yazdı.

CLİNTON'A OY VERME ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Perry, dün Twitter hesabından bir video paylaşmış ve takipçilerine Clinton'a oy verme çağrısında bulunmuştu. Perry, videoda Clinton için sandık başına çıplak giden ve polis tarafından gözaltına alınan bir kadını canlandırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hillary Clinton Demokrat Parti Katy Perry Madonna Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title