Haberler

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Madenliler Derneğinin yeni yönetim kurulu üyeleri, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetine bir ziyarette bulundu.

Elazığ'ın Maden ilçesi hemşehrilerinin birlik, beraberlik, sosyal ve kültürel dayanışma amacıyla kurdukları Madenliler Derneği'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetine bir ziyarette bulundular.

Aralarında Elazığ DP.Eski İl Başkanı ve Demokrat Parti Eski Genel İdare Kurulu Üyesi işadamı Sabahattin Bulut'un da hazır bulunduğu bu ziyarette Madenliler Derneği Başkanı Yaşar Altundal, yönetim kurulu üyeleri Askeri Gökmen, Mesut Aksan, Cuma Bilen, Hüseyin Bakırdağ, Arif Usal ve Şevket Bozgöz hazır bulundular. Madenliler Derneği heyetini, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal, eski ETSO binasındaki yeni yerinde karşıladı.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal ile bir saate yakın sohbet eden Madenliler Derneği Heyeti adına konuşan işadamı Sabahattin Bulut şunları dile getirdi:

"Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini kurduğunuz zaman yani bundan 25 yıl önce Elazığ'da ve bölgemizde Gazeteciler Cemiyeti yoktu. Büyük bir eksikliği tamamlamıştınız. Yeniden başkanlığa seçilmeniz çok isabetli olmuştur. Güzel hizmetlere imza atacağınıza ben ve arkadaşlarım yürekten inanıyoruz. Yeni dönemde başarılılarınız temenni ediyoruz."

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal ise heyete hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Madenliler Derneği Heyeti olarak Cemiyetimizi ziyaretinizden çok mütehassıs oldum. Ben Maden ilçemizi ve Madenlileri çok seviyorum. Maden denilince benim aklıma bakır, altın, çakmaktaşı, Maden'in zengin tarihi, kültürel, sosyal yapısı geliyor. Güzel insanların diyarı Maden ilçemizin terk edilmişliği, ihmal edilmişliği geliyor. Bir zamanlar vilayet olan Maden ilçemiz ne yazık ki, bugün kaderine terk edilmiştir. Eski eserleri restorasyon bekliyor. Maden ilçesi yeni bir yerleşim yerine taşınmayı bekliyor. Hepimiz elele vermek suretiyle Maden ilçemize sahip çıkacağız. Ben de kardeş Madenliler Derneğimizin yeni yönetimine başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Demokrat Parti Mehmet Topal Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title