Haberler

Maden İşçisini Bıçaklayarak Yaraladı

Zonguldak'ta oturan 18 yaşındaki Zeki Çakan Yıldız, daha önce kavga etmeleri nedeniyle aralarında husumet bulunan 22 yaşındaki Çetin Demir'i bıçaklayarak yaraladı.

İşsiz Zeki Çakan Yıldız ile maden işçisi Çetin Demir, saat 01.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi'nde karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Yıldız, yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile Demir'i, sırtından ve karın bölgesinden bıçakladı. Ağır yaralanan Demir, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Demir'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan Yıldız'ın polisteki ifadesinde, "2 ay önce kavga etmiştik. Bu yüzden kin beslemiştim kendisine. Dün gece karşıma çıkınca tartıştık. Bana küfür edince de dayanamadım bıçağı çektim" dediği öğrenildi. Yıldız, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title