Haberler

Maddeyi Atalım, Hayatı Tadalım" Projesi

Viranşehir'de "Maddeyi atalım, hayatı tadalım" projesi kapsamında madde bağımlısı gençler tedavi ediliyor.

Viranşehir'de "Maddeyi atalım, hayatı tadalım" projesi kapsamında madde bağımlısı gençler tedavi ediliyor.

Buhara Derneği SODES Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Mahmut Çiftçi, proje kapsamında madde bağımIısı gençleri kendi imkanları ile tedavi ettiklerini belirterek, gençlere en büyük desteklerinin manevi olduğunu söyledi.

Son olarak İstanbul'dan ilçeye gelen bir gencin tedavi edilerek topluma kazandırıldığını dile getiren Çiftçi, şöyle konuştu:

"Gerek Viranşehir'den gerekse de yurdun dört bir yanından gençler buraya gelerek tedavi olmak istiyorlar. Merkez olarak 4 yıldır ilçede hizmet veriyoruz. En büyük amacımız gençlerimizin topluma kazandırılmasıdır. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buraya gelen gençler çok mutlu bir şekilde tedavi olup yaşamlarını kaldıkları yerden devam ettiriyorlar."

İstanbul'dan gelerek merkezde tedavi olmaya başlayan ve yaklaşık 6 yıldır madde bağımlısı olan Mehmet isimli genç, merkezde kendisiyle yakından ilgilendiklerini belirterek, tüm çalışanlara teşekkür etti.

Şimdi çok mutlu olduğunu ve kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini ifade eden Mehmet, "Buraya gelerek hayat buldum. Tedavimde emeği geçen başta Çiftçi olmak üzere rehabilitasyon merkezi sorumlusu Salih Çetin ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title