Haberler

"Maddeye bağlanma spora bağlan"

Güncelleme:

Proje ile gençler kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, sportif faaliyetlere yönlendirilecek.

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden Muhammed Şefik Yılmaz ile Bilgehan Od'un "Maddeye Bağlanma Spora Bağlan" sloganı ile başlattıkları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'in proje danışmanlığını yaptığı örnek bir proje hayata geçiyor. Proje ile gençler madde bağımlılığı, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, sportif faaliyetler ve sosyal projelerle buluşturulacak.

PROJE KONUŞULDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, Antalya spor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteklediği sosyal sorumluluk projesinin toplantısı Akdeniz Üniversitesi Kampusu'nda yapıldı. Toplantıya Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Büyükşehir spor Hizmetleri Şube Müdürü Sırrı Mustafa Mutlu, Antalya Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Müdürü Ahmet Köksalan, Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Betül Ünal ve akademisyenler yer aldı. Toplantıda projenin amacı ve düzenlenecek faaliyet etkinlikleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

GENÇLER SPORLA BULUŞACAK

Projenin hedef kitlesi Antalya ili sınırları içerisinde eğitim gören lise ve üniversite öğrencileri olarak belirlendi. Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutup sporla buluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Proje Danışmanı Betül Ünal, "Gençler için sportif ve sosyal etkinlikler düzenlenecek. Ortaöğretim kurumlarında konunun uzmanları tarafından seminerler verilecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda lise ve üniversite öğrencilerimizden oluşan takımların yer alacağı bir futbol turnuvası gerçekleştirilecek. Proje ile gençlerimize örnek olacak sporcu ve sanatçılarımızı sosyal medyada buluşturarak #MaddeyeBağlanmaSporaBağlan ve #BizAntalyasporuz hashtagleri altında farkındalık yaratma amacındayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Menderes Türel Şefik Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title