Haberler

Madde Bağımlılığına Kısa Filmle Dur Denilecek

Küçükçekmece Belediyesi, madde bağımlılığına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla "Bir Fidan, Bir İnsan" adlı kısa film çekecek.

Küçükçekmece Belediyesi'nin madde bağımlılığına karşı hayata geçirdiği prodüksiyonlara bir yenisi daha eklendi. "Bir Fidan, Bir İnsan" adlı kısa filmin çekimleri başladı. Filmde ünlü isimler rol alıyor. Küçükçekmece Belediyesi sınırları içerisindeki tarihi mekanların kullanıldığı, ünlü sunucular Ece Pirim ve Gökay Kalaycıoğlu'nun polis rolünde görev aldığı film çarpıcı bir senaryoya sahip. Film, ayrıca öğretmenler, öğrenciler ve Küçükçekmeceli vatandaşları da bir araya getirdi.

FİLM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kısa film; içeriğiyle gençlerin madde kullanımından uzak durmaları, hiç başlamamalarını hedefliyor. "Bir Fidan Bir İnsan" adlı kısa film, çekim ve kurgu-montaj aşamaları iki hafta içinde tamamlandıktan sonra izleyici ile bulaşacak. Bundan önce de belgesel ve kamu spotu ile madde bağımlılığının tehlikelerinin anlatıldığı prodüksiyonlara imza atan Küçükçekmece Belediyesi, kısa filmi, medya, kültür ve spor merkezleri ile okullarda hedef kitlesi ile buluşturacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, madde bağımlılığıyla ilgili özellikle çocuk ve gençlerimizi aydınlatıcı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çocuklarımızın arasına kötü niyetli kişiler giriyor ve biz bunun farkına varamıyoruz. Bu tür projelerle inşallah bunun önüne geçmiş olacağız. Çocuklarımızı bu kötü niyetli kişilere kaptırmayacağız. Onların daha dikkatli olmalarını sağlayacağız. Başta sevgili çocuklarımız olmak üzere kamuoyunu aydınlatacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title