Haberler

Madde Bağımlılığına Karşı Aileye Düşen Görevler

Halk Eğitimi Merkezi Rehberlik Servisi tarafından her ay gerçekleşen seminerler dizisinde bu ay ‘Madde Bağımlılığına Karşı Aileye Düşen Görevler’ konulu program gerçekleştirildi.

Halk Eğitimi Merkezi Rehberlik Servisi tarafından her ay gerçekleşen seminerler dizisinde bu ay 'Madde Bağımlılığına Karşı Aileye Düşen Görevler' konulu program gerçekleştirildi.

Halk Eğitimi Merkezinde görevli usta öğreticilerin katıldığı seminerde, Halk Eğitimi Merkezi Rehber Öğretmen Sezai Yılmaz yaptığı açış konuşmasında, kurum olarak rehberlik servisinin koordinasyonuyla her ay düzenli olarak usta öğreticilere bir seminer planlandığını ve bunun 4'cüsünün bugün gerçekleştirildiğini söyledi.

Seminer, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünden TUBİM (Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı Merkezi) İl Temas Noktası İrtibat Görevlisi Polis Memuru İrfan Gülkan'ın sunumu ile devam etti. Gülkan, uyuşturucu maddeni tanımı yaparak gençlerin uyuşturucu maddeye başlama nedenleri, bağımlılık tuzaklarına nasıl düşebilecekleri, uyuşturucu maddenin tedavi aşaması ve uyuşturucu madde hakkında bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Sezai Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title