Haberler

Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Protokolü

Yalova Belediyesi ile Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi imzaladıkları protokolle madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadelede ortaklaşa çalışmalar yürütecek.

Yalova Belediyesi ile Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi imzaladıkları protokolle madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadelede ortaklaşa çalışmalar yürütecek.

Yürüyen Köşk'te imzalanan protokolle, Yalova'da toplumun, özellikle genç bireylerin kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklardan kurtarılması, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi için çalışmalar yapılacak.

Yeşilay Cemiyeti Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Vefa Salman'la 5 ay önce bir araya gelerek, ortak projeler yürütmek için görüş alışverişinde bulunduklarını hatırlattı.

Salman'ın kendilerine her zaman destek verdiğini belirten Aydın, "Yeşilay'ın dernek binası ile ilgili bize önemli katkı verdi. Ardından da belediye ile ortak çalışmalar yapma aşamasında adımlar atmaya başladık. Yeşilay olarak bugünden sonra yapacağımız eğitim, kültür ve sosyal projelerin hepsinde belediyemizle işbirliği içerisinde yapacağız." dedi.

Salman ise, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu kaydetti.

Yeşilay ve Kızılay'ın bu kuruluşlar arasında çok müstesna bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Salman, şöyle devam etti:

"Tüm çabalarını gönüllülük esasına göre halka faydalı olmak adına yapıyorlar. Benim Yeşilay'la olan gönül bağım çocukluk yıllarıma dayanır. Ben ortaokulda hep Yeşilay kolu olurdum. Topluma özellikle genç bireylere yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması noktasında çalışma yapan Yeşilay'a biz de destek vereceğiz. Toplumun bağımlılık, kötü alışkanlıklar konusunda bilinçlendirilmesinde Yeşilay'la ortaklaşa bir çalışma ortaya koyacağız. Yerel yönetimler olarak bize düşen en büyük görevlerden bir tanesi de toplum değerlerini korumak ve onları bir arada tutmaktır."

Daha sonra Yalova Belediyesi ile Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi'nin birlikte sürdürecekleri çalışmaların madde madde yer aldığı protokolü Salman ve Aydın imzaladı.

Kaynak: AA / Güncel

Vefa Salman Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title