Haberler

Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Metruk Bina Yıkıldı

Güncelleme:

Merkez Yıldırım ilçesinde madde bağımlılarının kullandığı belirlenen metruk bir bina, belediye ekiplerince yıkıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, uzun süredir kullanılmayan, terk edilmiş, yıkılma tehlikesi bulunan ve madde bağımlısı kişilerin kullandığı tespit edilen metruk binalar, Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bu kapsamda Yıldırım Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde bulunan metruk bir bina, Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım öncesi binayı gezen ekipler, uyuşturucu alırken kullanılan düzenekler buldu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede yapısal problemlerden kaynaklı birçok metruk bina olduğunu belirterek, "Fen işleri müdürlüğümüz bu metruk binaları emniyetimizle koordineli bir şekilde tespit ediyor. Gerekli yasal işlemlerin ardından yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. 2014 yılı içerisinde Yıldırım sınırlarında 26 metruk bina yıktık. Bu metruk binalar birçok güvenlik problemleri oluşturuyor. Özellikle uyuşturucu tacirleri için de bir mekan olarak kullanılıyor. Bunlara fırsat vermemek adına bu yıkımı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title