Haberler

Mad Üyeleri Turem Öğrencileriyle Buluştu

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş, Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi’nde (TUREM) Turizm sezonuna hazırlık konulu panele katıldı.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş, Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi'nde (TUREM) Turizm sezonuna hazırlık konulu panele katıldı.

Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül TUREM'mde yapılan Turizm sezonuna hazırlık konulu panele MAD Başkanı İsmail Karataş, Chef Doğan Çolak, Chef Ali Ciner ve Chef Zühtü Özer konuşmacı olarak katıldı.

Panelde MAD başkanı İsmail Karataş, tatile gelen misafirlerin günlük hayatlarında yoğun çalışma temposu içerisinde yaşam sürmekte olduklarına dikkat çekerek, "İşte bu günlük yaşantı, stresten uzak "herhangi bir zorlama olmadan yeni ve nazik insanlarla tanışma" beklentisini ön plana çıkarmaktadır. Turizmin esas amacı işte burada başlıyor. Misafirlerimize güzel bir tatil imkanı sunmak bunların başında gelmektedir. Peki, nedir bu imkanlar; çeşitli sportif faaliyetler ve çeşitli animasyon programları ile eğlence dolu geçen günler, konforlu otellerimizde tarihi ve doğal güzellikler içerisinde stresten uzak yüzde tatlı tebessüm bırakan harika bir tatil. Her şey sende başlar, sende biter. Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini inadına mutlu ol" dedi.

Çalışanların Ast üst ilişkilerine önem vermeleri gerektiğini, ustalarla iyi diyalog içerisinde işlerini yürütmenin işyeri barışını sağlayacağını belirten Chef Doğan Çolak ise "Eğitimden vazgeçmeyin. Mutlaka bir yabancı dili iyi öğrenin. Mesleğinizi en iyi şekilde icra edin." Kursiyerlerden çalışacakları mekanı iyi seçmelerini isteyen Chef Ali Ciner de; "İyi işletmeler sizlere çok şey kazandıracaktır. Özellikle kariyer yapma konusunda sizlere çok büyük avantajlar sunacaktır. Hatta yurtdışında eğitim alma ve çalışma imkanlarını da mutlaka değerlendirmelisiniz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Karataş Ilıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title