Haberler

Maçka'da Yogalı Akrobatlı Etkinlik

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin, 'Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli proje kapsamında Maçka Parkı'nın, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'ya bakan giriş kapısının çitlerle kapatmasının ardından parkta bir dizi etkinlik yapıldı

Haber-Kamera: Ezgi ÇAPA - Özgür Eren - Akın ÇELİKTAŞ / İstanbul DHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin, 'Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli proje kapsamında Maçka Parkı'nın, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'ya bakan giriş kapısının çitlerle kapatmasının ardından parkta bir dizi etkinlik düzenlendi.

'Maçka Parkı Hepimizin' yazılı yelekler giyen vatandaşlardan bazıları parkın içindeki parkurda koştu. Bir grup vatandaş çimlerde dinlenirken, ip üstünde yürüyen akrobatlar, yoga yapanlar, parkta köpeklerini gezdirenler renkli görüntüler oluşturdu.

Koşuya katılanlardan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, parkın girişinin kapatılması hakkında kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi gerektiğini belirterek, 'Şişli ve Beşiktaş'ta bulunan tek park neredeyse burası. İstanbul'un bir trafik sorunu var. Bu trafik sorunun çözülmesi lazım. Bu sorun çözülürken çevreye azami duyarlılık gösterilmesi lazım. Ancak bu duyarlılıkla trafik sorunu çözülebilir. İkinci olarak da çevre halkının bu parktan yararlanan insanların bilgilenmesi lazım. Görünen o ki bizlere bilgi verilmedi. Bir sabah insanlar uyandığında parkın bölündüğünü gördüler. Önceden bir bilgilendirme olsaydı bu süreç şeffaf yürümüş olsaydı çok daha doğru olurdu. Duyarlılık amacıyla buradayız" ifadesini kullandı.

"PARKIN AKTİF OLARAK KULLANILDIĞINI GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ"

Parka gelen vatandaşlardan Çağdaş Öztürk de 'Parkımıza sahip çıkmak için buradayız. Maçka Parkı'nın normal zamanlarda da bu kadar aktif kullanıldığını göstermek için buradayız. Parkımıza hukuksuzca yapılmak istenen tünel projesini gündem yapmak istiyoruz. Belediyenin yapmış olduğu açıklamayı belediyenin yapmış olduğu planlar ve hatta dün yayınlamış olduğu planlarda görüyoruz. Altı yüz küsur tane ağaç işaretlenmiştir' diye konuştu.

Kızı ile parkta gezinen Melike Algan ise 'Ben Nişantaşı'nda oturuyorum. Kızım için bu parkı kullanıyoruz ve sürekli geliyoruz. Burası bizim tek nefes aldığımız alan ve üzülüyoruz elimizden tek tek gittiği için. Bu yüzden burada kalıp burada canlı olarak yaşadığımızı göstermek istiyoruz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özgür Eren Beşiktaş Maçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title