Haberler

Maçka'da İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Maçka İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

AK Parti Maçka İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Üçüncü, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve partililer katıldı.

Toplantının açılı konuşmasını yapan AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, "Yeni Türkiye yolunda Maçka'da yapılacak ilçe seçimleri ile daha da güçlenerek partimize her zaman olduğunu gibi bundan sonrada daha da güç katacağız. Artık küskünlüklerin, kırgınlıkların son bulduğu daha güzel bir Maçka için el ele verme zamandır" dedi.

Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, ise, 5 ay gibi bir dönem içerisinde Maçka'da son on yılın en büyük asfaltını yaptıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren, Esiroğlu ve Atasu belediyesi Maçka Belediyesi olarak birleşti. Tabi ki burada Büyükşehir ilçe belediyelerinin bir çok sıkıntısı oldu. Maçka Belediyesi'nin su ve taşıma hizmetleri Büyükşehir'e devir edildi. Biz bunları şikayet için değil sizlerin bilmesi için söylüyoruz. Biz az kaynaklar ile çok işler yapabilmek için caba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ise yapılacak ilçe kongreleri ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde teşkilatlarda yeni bir heyecan getireceğini kaydederek, "AK Parti büyük ve Türkiye için önemli bir misyona sahip olan, amacı her zaman milletine hizmet olan bir partidir. AK Parti Milletine hizmet, milletinin geleceği ve refahı için çalışan bir partidir. Gerçekleştirmiş olduğumuz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye için ne kadar önemli olduğu günümüzde yaşanan olaylar ile ortaya çıkmış, ülkemizi kaos ortamına sokmak isteyenlere en güzel cevabı millet vermiştir. Şimdi önümüzde 2015 yılında yapılacak genel seçimler var. Bizler AK Parti ailesi olarak her seçime hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde milletimizin menfaati için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda bizler birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz ve şehrimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. AK Parti Trabzon Teşkilatı olarak, Seçimler öncesinde parti teşkilatlarımızın da her anlamda bir bütün olarak hazırlanıyoruz. Teşkilatlarımızı her anlamda bilinçlendirerek, alacakları sorumluluğun öneminden anlatarak, onlarla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti Milletin, Türkiye'nin partisi olarak, yeni Genel Başkanımız, Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu önderliğinde bu seçimlerden de galip bir şekilde ayrılacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Trabzon Türkiye Maçka Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

BARIŞ SOYSAL.:

ÇALIŞIN BAKALIM. ÇALIŞIN. İYİ ÇALIŞMALAR. İCRAAT !. . .

0
0
yanıtYanıtla
karadenızli:

maçkadahıc calişma gormedık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title