Haberler

Maçın yıldızlarından Kaptan Fatih Öztürk iddialı konuştu:

Güncelleme:

Birbirinden kritik kurtarışlarla kalesinde devleşen ve maçın yıldızlarından biri olan deneyimli kaleci Fatih Öztürk, "Her geçen hafta daha iyi bir Kocaeli Birlikspor izleteceğimize söz veriyoruz" dedi

Her hafta daha iyisini izleteceğiz

Fethiyespor galibiyetinin mimarlarından olan ve yaptığı muhteşem kurtarışlarla rakibe geçit vermeyen Kaptan Fatih Öztürk, "Galibiyet almamız gereken bir maçtı. Çünkü bir önceki hafta çok şanssız şekilde kaybettik. Allah yüzümüze güldü. Bu hafta çok iyi mücadele ettik. Zorlu, genç ve çok koşan bir ekipti. Onlara karşı gereken isteği, mücadeleyi ortaya koyduk ve galip gelmeyi başardık. Bütün arkadaşlarımın ayağına sağlık diyorum. İnanıyoruz ki şampiyon olacağız. O yol da bu maçlardan geçiyor. Kayıpsız şekilde devam etmek istiyoruz. Allah inşallah gönlümüze göre verir. Şampiyonluğu biz yakalarız. Her geçen hafta daha iyi bir Kocaeli Birlikspor izleteceğimize söz veriyoruz" dedi.
FATİH ÖZTÜRK-

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Öztürk Fethiyespor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title