Haberler

Vitor Pereira: Balık Gibi Yüzmek Zorunda Kaldım

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, elinde poşetlerle su birikitisinde çekilen fotoğraflarını "Orada adeta bir balık gibi yüzmek zorunda kaldım" diye yorumladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrasındaki basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Pereira, elinde poşetlerle su birikitisinde çekilen fotoğraflarını "Orada adeta bir balık gibi yüzmek zorunda kaldım" diye yorumladı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, aşırı yağmur nedeniyle su baskınına uğrayan yolda elinde poşetlerle görüntülenmiş ve bu fotoğraflar sosyal medyada çok konuşulmuştu.

"BALIK GİBİ YÜZMEK ZORUNDA KALDIM"

Pereira, o gün yaşadıklarını şöyle yorumladı: "Ben bir teknik direktör olmamın yanı sıra bir de babayım. Benim de bir ailem var ve eşime yardım için oradaydım. İklim şartları beni de bir sürprize uğrattı, ben de şaşırdım. dediğim gibi eşime yardım için gittim çünkü eşim o gördüğünüz su birikintisini geçmeyi başaramadı. Poşetleri ben karşıya geçirmek zorundaydım. Orada adeta bir balık gibi yüzmek zorunda kaldım. Ve ortaya bu komik görüntü ortaya çıktı."

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

KenMobil-IOS:

Adam gibi adam vitor

5
0
yanıtYanıtla
zlatan7:

bim poşeti olaymış

2
0
yanıtYanıtla
gacimbuse:

yahu başka haqbermi bulamaqdınız. Gelin ben hergün dereden geçiyom benide görüntülen. Bu adam benden üstün değil.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title