Haberler

Letonya Teknik Direktörü Pahars: 1 Puan Tatmin Edici

Güncelleme:

Letonya Milli Takımı Teknik Direktörü Pahars, "Bu sonuç bizim için zafer değil ama 1 puan tatmin edici. İlerleyen maçlar için teşvik edici nitelikte." dedi.

Maçın ardından- Letonya Milli Takımı Teknik Direktörü Pahars: - "Bu sonuç bizim için zafer değil ama 1 puan tatmin edici. İlerleyen maçlar için teşvik edici nitelikte"- " Türkiye'nin taktik planını bozmak için Arda'yı durdurmayı seçtik. Bunda da başarılı olduk"RİGA (AA) - Letonya Milli Takımı Teknik Direktörü Marians Pahars, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile 1-1 berabere kalmalarının kendileri için bir zafer olmadığını ancak sonuçtan memnun olduğunu söyledi.Başkent Riga'daki Skonto Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pahars, zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: "İyi bir performans ortaya koyduk ama aldığımız bu skordan dolayı bulutların üzerinde de değiliz. Ayaklarımız yere basıyor. Bugünkü atmosfer çok hoşuma gitti. Saha içine baktığımızda güzel bir mücadele vardı. Bugün İzlanda maçına oranla daha agresif olmak için farklı bir dizilişle sahaya çıktık. Bu sonuç bizim için zafer değil ama 1 puan tatmin edici. İlerleyen maçlar için teşvik edici nitelikte." ..

Kaynak: AA / Spor

Marians Pahars Letonya Türkiye Riga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title