Haberler

Maçın Ardından - Çaykur Rizesporlu Emrah Başsan

Çaykur Rizesporlu Emrah Başsan, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Galatasaray maçında erken gol yedikleri için demoralize olduklarını söyledi.

Çaykur Rizesporlu Emrah Başsan, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Galatasaray maçında erken gol yedikleri için demoralize olduklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından açıklamalarda bulunan Emrah, "Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Soyunma odasında takım arkadaşlarıma Galatasaray'ın ilk 10 dakika baskı yapacağını söylemiştim. Erken gol yedik ve demoralize olduk. Önemli olan gol yedikten sonra hızlı bir şekilde dönmekti ama bunu yapamadık. Kırılgan bir takım olduğumuzu gördük." ifadelerini kullandı.

Emrah Başsan, Galatasaray'dan kiralık olarak Çaykur Rizespor'a transfer olduğunu hatırlatarak, "Önümüzde Kayserispor maçı var. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ben de zaten kiralık olarak Çaykur Rizespor'dayım. Galatasaray'a şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah içeride, dışarıda galip gelerek şampiyon olurlar." diye konuştu.

Emrah, transfer sürecinde her şeyin hızlı geliştiğini kaydederek, şunları aktardı:

"Galatasaray'a bir kırgınlığım ya da başka bir şeyim yok. Bu benim için daha büyük tecrübe olacak çünkü oynayarak daha kuvvetli geleceğim. Galatasaray'da oynamak istiyorum. Kalıcı olmak istediğimi söylemiştim. Çaykur Rizespor'a katkı sağlayarak Galatasaray'a dönmek istiyorum. Türk futbolcular olarak duygusal olsak da bir şeylere takılı kalmamak gerekiyor. Çalışarak her şeyin üstesinden gelebiliriz. Seneye kuvvetli olarak gelip, aynı şekilde devam edeceğimi düşünüyorum."

Kaynak: AA / Spor

Emrah Başsan Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title