Haberler

Maçın Ardından - Çalımbay ve Göksu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Rıza Çalımbay gelişi açıklamaları - Mustafa Ati Göksu'nun gelişi ve açıklamaları -Antalyaspor Teknik Sorumlusu Göksu: -"Her iki devrede de kazanmak için çok üstün mücadele verdik"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay : - "Ofansif açıdan çok iyi şeyler yapıyoruz ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz" Antalyaspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında golsüz berabere kaldıkları Kasımpaşa maçıyla ilgili "Her iki devrede de kazanmak için çok üstün mücadele verdik" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Rıza Çalımbay gelişi açıklamaları - Mustafa Ati Göksu'nun gelişi ve açıklamaları - Antalyaspor Teknik Sorumlusu Göksu: -"Her iki devrede de kazanmak için çok üstün mücadele verdik"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay : - "Ofansif açıdan çok iyi şeyler yapıyoruz ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz" Antalyaspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında golsüz berabere kaldıkları Kasımpaşa maçıyla ilgili "Her iki devrede de kazanmak için çok üstün mücadele verdik" dedi.Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, maçtan önce futbolcularının üç puana odaklandıklarını ve üç puanı iki gün sonra düğünü olacak olan Lokman Gör'e hediye vermek istediklerini belirterek, bunun gerçekleşmemesinden dolayı üzüntülü olduğunu belirtti.Bursaspor maçından üç puan alarak puan kayıplarını telafi edeceklerini düşündüğünü ifade eden Göksu, "Her iki devrede de kazanmak için çok üstün mücadele verdik. Ama futbol bu. Üç puan olmadı, bir puan aldık. bundan sonra hem içeride hem dışarıda puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.Göksu, futbolculara milli maç nedeniyle 3 günlük izin verildiğini kaydetti.- Kasımpaşa cephesiKasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise iyi bir lig maçı oynadıklarını belirterek, iki takımında gol fırsatlarının olduğunu ama değerlendiremediklerini söyledi.Ligin başından beri bir takım sıkıntılarının olduğunu, onları milli maç arasında çalışıp çözmeye çalışacaklarını vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti: "Ofansif açıdan çok iyi şeyler yapıyoruz ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. İyi bir forvetimiz, iyi arkadaşlarımız var ama istediğimiz kapasitede değiller. Daha iyi noktaya gelecekler. Buna inanıyorum. Bu maçta beraberlik olması gayet normal. İşin en güzel yanı iki takım da kazanmak için çok büyük uğraş verdi. Adem'e yapılan pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyoruz. Onun dışında gayet iyi bir maç oldu. Arkadaşlarımızın mücadelesinden çok memnunuz. Artık yapacak bir şey yok. Daha iyi noktalara gelmek için milli maç arasını çok iyi değerlendireceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Kasımpaşa Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title