Haberler

Maçın Ardından - Abdullah Avcı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'ı 4-0 yenen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, oyun planlarının tuttuğunu ve maçtan büyük keyif aldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'ı 4-0 yenen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, oyun planlarının tuttuğunu ve maçtan büyük keyif aldığını söyledi.

Avcı, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında, özellikle Galatasaray'ın nasıl bir savunma formasyonuyla oynayacağı ve buna verecekleri karşılık üzerinde durduklarını anlatarak, "Futbolcularım, oyun planlarımızı sağlıklı bir şekilde uyguladı. Galatasaray, son 3 sezonda ilk kez rakip kaleye şut atamadı. Kademede doğru durduk. Pozisyon vermedik." diye konuştu.

Teknik adamlar olarak her maç öncesi planlar yaptıklarını, karşılığını ise bazen alıp bazen de alamadıklarını dile getiren Avcı, "Bu maçı kenardan izlerken inanılmaz keyif aldım. Bazen maçın bitmesini istemezsiniz. Harika bir galibiyet oldu. Skor çarpıcı olabilir ama oyun olarak da beni çok tatmin etti. Planların tamamı iyi uygulandı. Umarım sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

"Bir takım hayaller kuruyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için çaba sarf ettiklerini, Süper Lig'de de şampiyonluk yarışını sürdürdüklerini vurgulayan Avcı, şunları söyledi:

"Yarışın içinde olmak istiyoruz. Oyun kalitemiz gelişiyor. Üç sene evvel bu statta 'Gaziantep Büyükşehir Belediyespor' yazıyordu. Sonra 'Shakhtar Donetsk' yazdı. İki sene üst üte Avrupa kupalarına katıldık. Bu ölçekte olup da 3 sene üst üste Avrupa'ya giden takım yoktur. Yarışın içinde olmak heyecanlı. Bir takım hayaller kuruyoruz ve sonuna kadar zorlayacağız. Ligde ikinciyiz, kupada iddialıyız. Harika bir sezon. İnşallah karşılığını alırız. Önümüzde Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları var. İnşallah yüzümüz gülmeye devam eder."

Öte yandan, üst üste gündüz maçları oynadıklarından yakınan Avcı, "Ligde şampiyonluk yarışının içinde olan bir takımız. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş bu saatte oynar mı? Gündüz maçlarının bir standardı olur. Antrenman planlaması açısından da sıkıntılı. Bunları söylüyorum ama bir karşılık alamıyorum. Umarım bundan sonra dikkat ederler." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title