Haberler

Maçın Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Bugün kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadık" Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Lig bizim için yeni başlıyor"

PTT 1. Lig'de sahasında Altınordu'ya 3-0 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "Bugün kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadık" dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Sahada mücadele eden, doğru savunma yapan, yakaladığı atakları iyi değerlendiren bir Altınordu takımının olduğunu ifade eden Eriş, "Biz ise bugün kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadık. Elbette ki nedenlerini biliyoruz ama çok üzüntülüyüz. Çıkış döneminde, 5 hafta kaybetmeyen, içeride kazanan, dışarıda yenilmeyen bir takım görüntüsünden uzak bir mücadele ortaya koyunca... Bunun adı hayal kırıklığı oluyor" diye konuştu.

Eriş, maçı çevirmek için de hiçbir şey yapmadıklarını kaydederek kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Eriş, şöyle konuştu:

"Zaten bir mağlubiyet sonrası aldığımız tepkiler de ortada. Maalesef mağlup olmaya da kötü oynamaya da hakkımız yok. Adanaspor'un geleceğine yönelik çok şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama zaman zaman duyduğumuz bu şeyler bizi üzmüyor değil. İnşallah daha sonraki haftalarda bu mağlubiyetin bir şekilde telafisi gerçekleştirilecektir. Ama bugün kaybetmeyi hak ettik."

-Altınordu cephesi-

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise yeni ve genç bir takım olduklarını, ligdeki ilk galibiyetlerini aldıklarını söyledi.

Haftalardır iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını anlatan Eroğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda aldıkları galibiyetin kendilerine moral olduğunu ifade etti.

Adanaspor'un gücünü bildiklerini ve ona göre karşılaşmaya hazırlandıklarını vurgulayan Eroğlu, şunları ifade etti:

"Karşılaşmaya iyi başladık ve golü bulduk. İlk yarı skoru arttırabilirdik, girdiğimiz net gol pozisyonları vardı ancak olmadı. ikinci yarı biraz daha geriye yaslanmak zorunda kaldık. İkinci golü bulduktan sonra da skor arttı. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Lig bizim için yeni başlıyor. Bundan sonra bu serinin devam etmesini umuyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde devam edecek. Çok iyi bir mücadele ve oyun ortaya koydukları için futbolcularımı gönülden kutluyorum." - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Eroğlu Altınordu Adanaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title