Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanılması gereken bir maçtı ama kazanamadık" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, 5 haftadır kazanmak için oynadıklarını ancak galip gelemediklerini söyledi.

Albimo Alanyaspor karşısında yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarının ilk 10 dakikasında iyi toparlandık ama oyunu ele geçiremedik ve gol yedik. Maçın kırılma anları vardı. Ceza sahasına kadar geldik ama son vuruşları yapamadık. Sonra attığımız golle beraberliği yakaladık. Oyuncularımızın mücadelesinden memnunum. Kazanılması gereken bir maçtı ama kazanamadık."

Eroğlu, PTT 1. Lig'de ilk kez forma giyen Yusuf Abdioğlu'nun performansı ile ilgili sorulan soru üzerine "İyi mücadele etti. Savunmada verdiğimiz görevi yerine getirdi. Her zaman hazırdı, görev bekliyordu, verdiğimiz görevi başardı. Takımda 11 futbolcu yok, 25 futbolcu var. Her birini değerlendireceğiz. Lig uzun bir maraton, aldığımız puandan mutluyuz" diye konuştu.

Albimo Alanyaspor cephesi

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise Altınordu karşısında her zaman oynadıkları oyunu sergileyemediklerini belirtti.

Gerçek kimliklerinin koşan, mücadele eden ve hızlı oynayan bir takım olduğunu ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"Bugün bu oyunu sergileyemedik. İkinci yarıya çok iyi başladık. Oyun tam bizim tarafımıza geçerken Ayite oyundan atıldı. Maçın atmosferi yükseldi. Çok iyi oynayamadık. Buradan aldığımız bir puan altın değerinde. 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımızın mücadelesini kutluyorum. Lig uzun bir maraton, deplasmanda bir puan aldığımız için mutluyuz." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Hüseyin Eroğlu Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title