Haberler

Maçın Ardından

Orduspor Teknik Direktörü Yılmaz: "Orduspor'u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın.

PTT 1. Lig'de sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Orduspor'da, teknik direktör Fikret Yılmaz, "Orduspor'u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın. Orduspor'u lisansları hangi şahıslar çıkaramadıysa onlar mağlup ettirdi" dedi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından maçın bir yorumu olmadığını söyledi.

Önemli olanın sahaya çıkarak Orduspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Yılmaz, "Biz sahaya çıkarak üzerimize düşen görevi yaptık. Bundan sonra da Ordu eşrafının yarın transferi açma konusunda üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Bunun yanında Kayserispor'u tebrik ediyorum. Rakibimizin gücü ortada. Oyuncularım buna rağmen çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Dediğimiz gibi bizim açımızdan maçın sonucunun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

Yılmaz, transferin açılacağına inandığını belirterek, "Gelişmeleri hep birlikte takip edeceğiz ama ben transferin açılacağına inanıyorum. İnşallah açılır. Yani bugün Orduspor'u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın. Orduspor'u lisansları hangi şahıslar çıkaramadıysa, onlar mağlup ettirdi. Atak yapacak oyuncumuz yok, genç oyuncular var. Giren oyuncu tecrübesizlikten dolayı kırmızı kart gördü. Forvet oyuncusu yok. Yorumu artık sizlere bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise ligin favori takımlarından biri olduklarını dile getirdi.

Zor bir ligin kendilerini beklediğini anlatan Topçu, şunları kaydetti:

"Galip gelmek istediğimiz bir maçtı ama maçın ilk yarısında gördüğümüz kırmızı kart bizi biraz endişeye sevk etti. Maçın 80 dakikalık sürecinde ortaya koyduğumuz mücadele beni çok memnun etti. Çünkü Kayserispor'un çok iyi bir kadrosu var. Sadece herkesin kafasında acaba gerekli mücadeleyi verebilecekler mi sorusu vardı. Bugün o mücadeleyi sergiledik. Dolayısıyla ben sonuçtan ve mücadeleden memnun olarak buradan ayrılıyorum." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Fikret Yılmaz Mutlu Topçu Kayserispor Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title