Haberler

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Daha Fazla Çalışacağız

Güncelleme:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin, "Daha fazla çalışıp bu 3 puanı dışarıda alacağız" dedi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay ise "Çok centilmenlerdi" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, sahalarında 2-1 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Bundan sonra daha fazla çalışıp bu 3 puanı dışarıda almaya çalışacağız" dedi.

Ertekin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk maçı olması nedeniyle, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak gereksiz heyecana kapılıp, konsantrasyon sorunu yaşadıklarını söyledi.

Maçta istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini ifade eden Ertekin, şunları kaydetti:

"Top her iki takımdaydı. Bizdeyken iyi oynamayı, rakipteyken oynatmamayı başarabildiğimizi söyleyemeyeceğim. Bunun için daha sonraki maçlarda daha iyi çalışmamız gerekiyor. Herhalde oyuncularımız da bizim gibi heyecanlıydı. Bugün ortaya bizim adımıza çok iyi bir tablo çıkmadı. Daha fazla çalışıp 3 puanı dışarıda almaya çalışacağız."

-Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, lige galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Balıkesirspor'un 40 yıllık aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiğini anımsatan Akçay, şöyle konuştu:

"Balıkesirspor'un 40 yıl sonra Süper Lig'de kendi taraftarlarının karşısına çıkması ve maça iyi motive olması bizim için dezavantajdı. Disiplinli oynamayı başardık ancak zaman zaman birbirimizden kopuk oynadık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu konu üzerinde çalışmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarında da gol atma sıkıntımız olduğu görüldü ama kazanmış olmak güzel. Rakibimizin kendi sahasında iyi mücadele ettiğini unutmamamız gerekiyor. Çok centilmen ortamda hakikaten kabul edilebilir güzel bir maç oynadık." - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Mustafa Reşit Akçay İsmail Ertekin Balıkesirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title