Haberler

Maçın Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş karşısında özellikle maçın ilk yarısında çok kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Arveladze, "Bu sene, bu kadar kötü oynayan bir Kasımpaşa takımını çok az gördüm. Beşiktaş'a saha içinde çok fazla zaman tanıdık. Bizim adımıza çok kötü bir sonuç. Bu isteksizlik beni öldürüyor, maalesef kaybettik ve çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük ise maçın ilk yarısında oyuna çok fazla müdahale edemediklerini belirterek, "Her bölgede çok geç kaldık. Erken yediğimiz golle demoralize olduk. İkinci golün ardından da tamamen oyundan düştük. İkinci yarının hemen başında gol bulabilseydik farklı olabilirdi ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Maça son derece kötü başladıklarını kaydeden Kasımpaşa'nın Suriyeli futbolcusu Malki de ikinci yarıda erken gol bulamadıkları için beraberlik fırsatını teptiklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Adem Büyük Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title